ИНДУСТРИАЛ ПАК - Опаковане и индустриално оборудване
ИНДУСТРИАЛ ПАК - Опаковане и индустриално оборудване

Индустриал пак ЕООД е българска семейна компания. Ние сме специализирана във внос и дистрибуция на машини и консумативи за индустриално, индивидуално и групово опаковане.

Екипът ни от висококфалифицирани професионалисти с удоволствие ще Ви консултира за най-подходящия метод за опаковане на Вашите продукти, съобразявайки се с изискванията за качествено опаковане на минимална цена. Фокусираме всичките си усилия и ресурси за изграждане на дълготрайни и надеждни партньорства. Приоритет за нас е не реализирането на еднократни сделки – ние се стремим към създаване, поддържане и развиване на дългосрочни бизнес отношения.

Наши партньори са водещи европейски производители. Стремежът ни да поддържаме постоянни складови наличности, максимално краткия срок за реакция от наша страна и не на последно място – конкурентните цени, превърнаха за кратък период от време фирмата в желан партньор на потребители от различни браншове на икономиката.

Мисия, визия и цели

Мисията на Индустриал пак е да достави на българската индустрия цялостни решения за опаковане , подчинени на идеята за енергоспестяване и намаляване на разходните норми, с крайна цел – опазване на околната среда.

Стремежът ни е да гарантираме най-високо ниво на надеждност при работа, гъвкавост и максимална производителност..

Удовлетвореността на клиентите е в основата на политиката на компанията във всички нейни дейности, както и движеща сила за нейното организационно,
технологично и търговско развитие.