Разтегателна хартия

0 out of 5

БЯЛА И КАФЯВА РАЗТЕГАТЕЛНА ХАРТИЯ ТИП ПЧЕЛНА ПИТА

 

                                    Хартия от пчелна пита или аеро фолио: кое е по-добро?

 

Хартията от пчелна пита е устойчива алтернатива на аеро фолиото. Изработена е от рециклирани материали и е биоразградима и компостируема.

Хартията Honeycomb е екологична, защото е направена от възобновяема щанцована крафт хартия. Това означава, че когато приключите с вашата хартиена опаковка тип пчелна пита, можете просто да я рециклирате, вместо да я добавяте към депата или системите за управление на отпадъците. Програмите за рециклиране стават все по-популярни в целия свят, така че ако искате пазаруването на вашите клиенти да бъде и екологично, тогава помислете за използването на опаковки от Honeycomb вместо такива като фолио с балончета.

 

Категория:

Описание

Приложение:

Хартията с пчелна пита има толкова много приложения, включително транспортиране, опаковане и преместване. Изисканият външен вид, естествена текстура и издръжлива конструкция я правят перфектният избор за малки опаковки за електронна търговия –  кутии за подаръци, свещници и кутии за бижута. Текстурата на пчелна пита също го прави чудесен вариант за опаковане на стъклария! Също така е подходящ за опаковане на предмети, които трябва да бъдат омекотени или защитени от удар, като стъклария, бутилки и чаши.

Предимства при употребата на  хартия тип пчелна пита:

  • Лекото тегло и малкия обем спестява разходите за доставка
  • Заема по-малко място от стандартните опаковъчни материали, така че няма да е нужно да купувате по-голяма кутия
  • Може да се увие плътно около артикула
  • Хартията се състои от много фини влакна, които са усукани в спираловидна форма. Резултатът е здрав и издръжлив опаковъчен материал, който няма да се разкъса лесно и ще запази формата на предмета, който се опакова
  • Екологична опаковка – създава положителен имидж на марката. Хартията Honeycomb е чудесен начин да покажете на клиентите си, че ви е грижа за околната среда. Това също е добър начин да покажете ценностите на вашата марка и да се откроите от другите компании в същата индустрия.

 

Разфасовка:

Ролка с ширина 50см и дължина 250м

 

Характеристики:

  • цвят: кафяв, бял, черен
  • еластичност