Хартиен крафт бъбъл

0 out of 5

Хартиеният Бабъл е екологична и устойчива алтернатива на аерофолиото. Изработен само от хартия, той може да предпазва малки до средни предмети по време на транспортиране и е напълно рециклируем. Бабълът от хартия е подходящ за опаковане на продукти в най-различни индустрии като козметика, фармация, изкуство, бижута, парфюми, електроника и всякакъв вид други стоки, продавани онлайн и изпращани с куриери в транспортни кашони. Чудесен е и за запълване и уплътняване на празните пространства в кашоните по време на транспортиране.

Категория:

Описание

Предимства:

–  Екологичен – Хартиената опаковка може лесно да се рециклира и биоразгражда бързо. Той също така изисква много малко енергия за производство и тъй като е лек, може да се транспортира при много малко използване на CO2.

– Компактен и пестелив в пространството – Благодарение както на своята гъвкавост, така и на разтегливост, хартиеното фолио е супер лесно за съхранение и заема много по-малко място за съхранение от фолиото с балончета. Обикновено се вижда на 250 метра на роля и може да се използва с дозатор от най-близкото удобно място. Това означава, че вашата хартиена опаковка може да бъде поставена на опаковъчните станции, без да ви пречи.

– Увива плътно – Хартиената обвивка осигурява перфектна цялостна защита срещу мръсотия, прах и драскотини. Еластичният му характер му позволява да обгръща плътно всяка част от вашия артикул, дори когато имате работа с нестандартни форми.

– Не изисква лепило или тиксо

 

Разфасовка:

  • Форматирани листове 60 х 35см
  • В кашон – 200бр. листа